Growtech tarım fuarı 27 ülkeden 600 katılımcıyı ağırlayacak

Dünyanın en önemli örtü altı tarım fuarlarından biri olan Growtech 2022 Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı'nda 27 ülkeden 600 katılımcı bir araya gelecek.Growtech Fuar Direktörü Engin Er, fuar hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, dünya tarım sektörünün ticaret ve ihracata yönelik temsilcilerini 23-26 Kasım tarihlerinde Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi'nde bir araya getireceklerini söyledi.

Growtech tarım fuarı

Growtech'te 27 ülkeden 600 katılımcıyı ağırlayacaklarını ifade eden Er, fuarda "Sera ve Teknolojileri", "Sulama Sistemleri ve Teknolojileri", "Tohumlama", "Bitki Besleme" ve "Bitki Koruma" ürün gruplarının yer alacağını söyledi.

Fuarı "Keşfet, Büyüt, Kazan" sloganıyla düzenlediklerini belirten Er, şunları kaydetti:

"Ziyaretçilerine tarım sektöründeki yenilikçi yaklaşımları, teknolojileri, ürün ve hizmetleri keşfetme, işlerini büyütme ve daha fazla kazanma fırsatı sunan Growtech, 21. kez doğru katılımcıları ve uluslararası ziyaretçileri bir araya getirecek. Bu yıl Almanya ve Fransa ilk ulusal katılımcı olurken, Hollanda, İspanya, Fransa, Çin ve Güney Kore ile 6 ülke de milli katılımla pavyonlar kuruyor.Ulusal ve uluslararası katılımcı sayısı her geçen yıl artıyor."

Türk tarım sektörünün ihracattaki payını her geçen yıl artırmaya devam ettiğini belirten Er, fuarda tarımda sürdürülebilirlik ve inovasyonun konuşulacağını söyledi.